flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

10 грудня 2020р.- в Міжнародний день прав людини? проведено унікальний онлайн-захід між представниками юридичної спільноти та слухачами, викладачами Сокальської МАН.

11 грудня 2020, 10:08
Сьогодні в Міжнародний день прав людини - 10 грудня 2020р. не лише випав перший зимовий сніг, але й проведено унікальний онлайн- захід між представниками юридичної спільноти нашого регіону (Гарасимчук Я.М., Глушко Т.О., Огорілко Ю.В., Пирська О.М., Фарина Л.Ю.) та слухачами, викладачами Сокальської МАН. Приємно, що до цього свята має відношення наш земляк - ідеолог та один із авторів Концепції прав людини -Герш Лаутерпахт, який народився на Львівщині у містечку Жовква. Саме він був ініціатором внесення до Статуту ООН пункту про дотримання прав людини як однієї з цілей цієї організації.
Ця зустріч була корисною та цікавою як для учнів Сокальської МАН так і для організаторів заходу. Адже під час комунікації та відвертої дискусії молодь, викладачі, чиновники, адвокат та законник озвучили єдину позицію, що запорукою ефективної роботи усіх державних інституцій задля людей є взаємна довіра, повага та незалежність трьох гілок влади.
Надіємось що наступна зустріч відбудеться у формі живого спілкування (офлайн). Бережіть себе та будьте здоровими! FaceBook