flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулась презентація посібника «Суд взаємодіє!».

08 вересня 2021, 11:18
06 вересня 2021р. відбулась Презентація посібника «Суд взаємодіє!».
Посібник підготовлений за результатами марафону для представників комунікаційних команд судів «Суд взаємодіє!», що проведений у 2020 році Вектор прав людини у партнерстві з Фондом імені Фрідріха Еберта в Україні (FES-Ukraine) в проєкті Суд людською мовою. У його межах було запропоновано описати найуспішніші та найбільш цікаві практики комунікаційної та просвітницької діяльності. Це 50 прикладів ініціатив 33 судів з усіх куточків країни. Видання посібника також підтримано Радою суддів України, Прес-служба Ради суддів України, Вища рада правосуддя та Національна школа суддів України.
У цьому проєкті взяла участь суддя -речниця нашого суду Фарина Л.Ю.
Приємно що нас відзначили та поставили за приклад у цьому збірнику в розділі Просвітницькі ініціативи конкурс. Презентація посібника “Суд взаємодіє!” транслювалася у Фейсбуці –https://www.facebook.com/hrvector.org. З посібником невдовзі можна буде ознайомитись в електронному форматі на сайті ГО “Вектор прав людини” – http://hrvector.org/ чи, замовивши, в паперовому.
Дійсно, робити хороші справи значно легше разом! Адже без наполегливої ініціативної роботи нашого колективу та активної участі молоді та вчителів Сокальщини, хто зна чи вдалось би отримати таку шановану відзнаку!
Згадаймо разом цей особливий конкурс..... https://golosznadbugu.com/